Ilona Isännöitsijän työpäivä – ongelmia rappukäytävässä

Ilona saa aamupäivällä soiton erään taloyhtiön asukkaalta. Joku on riehunut yöllä rappukäytävässä ja oksentanut hissiin. Lisäksi rapun ulkovalo on vielä kahden kuukaudenkin jälkeen korjaamatta. Ilona lupaa selvittää asian.

Ilona ryhtyy tuumasta toimeen heti. Hän ottaa yhteyttä siivouksesta huolehtivaan siivousfirmaan ja pyytää heidät paikalle siivoamaan sotkut.

Ulkovalon lampun vaihtaminen kuuluu taloyhtiön sopimuksen mukaan huoltoliikkeelle. Isännöitsijänä Ilona valvoo huoltoliikkeen toimia ja että liike toimii sopimusehtojen mukaisesti.

Ilona on huomauttanut liikkeelle jo muutaman kerran, että lamppu pitää vaihtaa. Tällä kertaa hän tekee asiasta kirjallisen reklamaation ja vaatii, että asia hoidetaan heti. Ilona lähettää reklamaation sähköisesti työnjohtajalle. Hän soittaa vielä huoltoliikkeeseen, että asia tällä kertaa varmasti hoidetaan.

Reklamaation jälkeen Ilona alkaa valmistella iltapäivällä pidettävää hallituksen kokousta, jossa on tarkoitus käsitellä yhden huoneiston vesivahinkoa.

Ennen hallituksen kokousta Ilona saa viestin, että rapun lamppu on nyt vaihdettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *