Painajainen kylpyhuoneessa, osa 1

Mikko asuu perheineen 1970-luvulla rakennetussa talossa. Yhtenä aamuna hän huomaa, että kylpyhuoneen katon maali on alkanut irrota ja katto on romahtanut alaspäin. Hän soittaa hätääntyneenä isännöitsijälle.

Isännöitsijä saa selville, että Mikon ja hänen perheensä yläkerrassa asuva naapuri on tehnyt kylpyhuoneremontin neljä vuotta sitten. Remontin yhteydessä kylpyhuoneeseen on laitettu vesieristys ja laatoitus. Lattiakaivoa ei kuitenkaan ole uusittu, vaan valurautaisen kaivon ja korotusrenkaan välinen sauma on ainoastaan tiivistetty huonosti silikonilla.

Isännöitsijä järjestää tarkastuksen yläkerran kylpyhuoneeseen. Tarkastuksessa todetaan, että silikoni on osittain irronnut lattiakaivon saumasta ja roikkuu siitä kuin viisi kastematoa. Myös laattojen ja lattiakaivon saumamassa on osittain poissa. Lattiakaivon ympäriltä mitatut kosteuslukemat osoittavat, että lattiaan on tunkeutunut kosteutta ja että lattian laatoitus ja tasausbetoni on purettava ja rakenteet kuivatettava.

Mikko kauhistuu, kuka maksaa kaiken?

Lue jatko-osa perjantaina 16.11. Silloin selviää, miten Mikon ja hänen perheensä käy ja kuka maksaa vahingon.

Yksi vastaus artikkeliin ”Painajainen kylpyhuoneessa, osa 1

  1. Pieni rivitaloyhtiö 10 huneistoa , jakaantuu 4 asuintaloon,, alunalkaen rakennettu 1985.-86 rakennustarkastus jäänyt heikoksi ,tiilikatton tiilet eivät ole mahtuneet tehtyyn alustan, vaan on jouduttu halkaisemaan tiiliä harjalta räystäälle uran pohjasta, samoin peltityöt ovat jäänet liian kapeiksi , jolloin vesi katolta on valunut suoraan räystään lappeen sisään, aiheuttaneen lahoamista.korjaus tarpeen joka olisi åpitänyt tehdä jo heti valmistumisen jälkeen takuu korjauksena. no eipä tehty,nyt Kiinteistö yhtiön vuosi kokouksessa, tuli yllätyksenä kun asiaa on lähdetty tekemään korjausta niin , että talo no;1 tehtiin tänä kesänä ja tarkoitus on sellainen että seuraavana tehdään ensi vuonna no;2ja sitten seuraava no; 3v2018ja viimeinen v 2019,, no hyvä sekin mutta olemmeko nyt kaikki yhtiön osakkaat samalla viivalla ,kun osakkeemme lahoaa ´hallituksen päätöksellä viellä pahimmoisesti 3 vuotta, eli koko ruljanssi on sitten kestänyt 35 vuotta ja osakkeen arvo on tämäntakia laskenut,emmekä ole saaneet samaa kuin ensimmäisellä talolla on eli korjattu kyseinen virhe,,, eikä voi olla niin että rahaa korjaukseen ,kohtullisella korolla ja maksu ajalla ,olisi ollut saatavilla,
    Huittinen reijo kaaslainen 0500628891

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *