Vappukonsertti naapureille

Vappu 2013

Vapun kunniaksi haluamme Pihaparlamentissa jakaa loistavan lukijalta saamamme esimerkin. Lukija kertoi, että hänen tyttärensä pianonsoitto häiritsee naapureita. Hän lisäsi myös, että heidän vuokratalossaan on poikkeuksellisesti sovittu, että naapurit voivat kieltää pianonsoiton, jos se häiritsee heitä.

Tilanne oli siis hankala. Lukija ei kuitenkaan jäänyt suremaan sitä, vaan keksi neuvokkaana keinon lisätä naapureiden ymmärrystä tyttärensä soittoa kohtaan. Hän kutsui kaikki naapurit tyttärensä pianokonserttiin.

Juuri tällä tavalla yhteisöasumisessa pitäisi parantaa naapurisopua. Suvaitsevaisuus lisääntyy, kun ymmärrys kasvaa.

Pihaparlamentti-blogi haluaa onnitella neuvokasta lukijaa ja kehottaa muitakin toimimaan kotitalossa avoimesti. Konsertti olisi loistava tapa aloittaa esimerkiksi vappu.

Vapun jälkeen kuulemme toivottavasti, oliko konsertti menestys.

Hauskaa vappua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *