Älä jätä vuokraa maksamatta

Closed deal of buying a houseSe ei nimittäin kannata, sillä vuokranantaja voi ottaa puuttuvat vuokrarahat itselleen vakuusmaksusta, jos vuokrasopimuksessa on sovittu niin.

Vuokranantaja voi ottaa vakuusmaksusta osan itselleen myös silloin, jos vuokra-asukas on asunut siivottomasti tai rikkonut paikkoja.

Elä siis  vuokra-asunnossa aivan kuin se olisi omasi. Sillä tavalla varmistat, että saat vakuusrahasi takaisin vuokransuhteen päätyttyä. Tarvitset vakuusrahaa kuitenkin seuraavaa vuokra-asuntoa varten.

Yksi vastaus artikkeliin ”Älä jätä vuokraa maksamatta

  1. Sanoimme vuokrasopimuksen irti ja annoimme häädön vuokralaiselle. Hän oli aiheuttanut häiriötä talossa yöllä ja hänen vieraansa olivat rikkoneet ulko-oven. ym. Hänelle oli annettu kaksi varoitusta taloyhtiön toimesta. Vuokralaisemme jätti viimeisen kuukauden vuokran maksamatta, vaikka meillä olisi ollut lain mukaan oikeus periä vuokra myös meille aiheutuneista uuden vuokralaisen hankkimiskuluista. Hänelle oli paikkakunnan sosiaalitoimistosta, josta hän sai vuokrarahat, kerrottu että näin voi menetellä. Asunnossa oli vuokralaisen jäljeltä korjaustarpeita ja lisäksi vesimaksu ko. kuukaudelta jäi saamatta. Lisäksi meni pari kuukautta, kun saimme uuden vuokralaisen Eli emme voineet periä vakuusmaksusta meille aiheutuneita kuluja. Ihmettelen tässä sosiaalitoimiston virkailijan ohjeita!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *