Mikä nimeksi pätevälle isännöitsijälle?

Isännöitsijän henkilöpätevyysjärjestelmä edistyy ja nyt tarvitaan hyvä nimi pätevälle isännöitsijälle. Lähetä oma ehdotuksesi osoitteeseen kaisa.leiwo@isannointiliitto.fi 15.8 mennessä ja voit voittaa iPad Air 2:n!

Ensimmäisiä uuden järjestelmän mukaisia henkilöpätevyyksiä voi hakea tämän vuoden lopussa. Pätevöitynyt isännöitsijä omaa isännöintialan koulutuksen – vähintään ammattitutkinnon – sekä ainakin kolmen vuoden päätoimisen työkokemuksen. Pätevä isännöitsijä on vastannut laajoista projekteista asiakasyhtiöissä sekä hallitsee alan säädökset ja juridiikan – tämän hän osoittaa osallistumalla kokeeseen. Tämän lisäksi pätevöitynyt isännöitsijä sitoutuu pitämään yllä osaamistaan sekä noudattamaan isännöinnin eettisiä ohjeita.

Pätevyys tarjoaa asiakkaalle välineen arvioida isännöintipalvelua ja isännöintiyrityksille välineen osaamisen hallintaan yrityksessä. Aloittelevalle isännöitsijälle se näyttää polun jota kulkea kohti tunnustettua pätevyyttä. Pätevyys kannustaa isännöitsijää myös jatkuvaan osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen. Tätä kautta järjestelmä toivon mukaan parantaa alan arvostusta ja tuo alalle positiivista julkisuutta. Hyvä isännöinti kannattaa aina vaan.

Pätevyydet myöntää Isännöinnin Auktorisointi ISA ry, joka vastaa myös isännöintiyritysten ISA –auktorisoinnista. ISA ry:n takana ovat alan merkittävät toimijat Isännöintiliitto ja Kiinteistöliitto, jotka yhdessä edustavat suurta osaa niin isännöintiyrityksistä ja isännöitsijöistä kuin isännöinnin asiakkaista taloyhtiöistäkin.

Nimi julkistetaan Isännöintipäivillä Turussa syyskuussa 2015. Laita oma ehdotuksesi kilpailuun ja tule Turkuun kuulemaan valittu nimi ensimmäisten joukossa!

Yksi vastaus artikkeliin ”Mikä nimeksi pätevälle isännöitsijälle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *