Heippaa lapulla!

Minusta heippalappu kuulostaa äärettömän mukavalta ja positiiviselta sanalta.  Eikö Sinustakin? Heippalapuiksi kutsutaan siis niitä lappusia, joita asukkaat kiinnittelevät spontaanisti porraskäytäviin kun haluavat viestiä naapureilleen jotakin. Heippalaput ovat siis eri asia kuin taloyhtiön oma, ilmoitustaululla tapahtuva viestintä asukkaille.

Käytännössä kuitenkin julkisuudessa näkyneet heippalaput ovat pääasiassa ikäviä. Niissä harmitellaan kun lapset piirtävät asfalttiin, kielletään leikkimästä pihassa, puretaan ärsyyntymistä naapurista kuuluviin ääniin ja niin edelleen. Parhaita paloja oli jokunen aika sitten julkisuudessa ollut ”syvyyspommi” –kirjoittelu, jossa naapurin wc-äänet häiritsivät tragikoomisuuteen saakka ja kirvoittivat mielenkiintoisen heippalapun.

Heippalaput tuntuvat olevan tämän hetken taloyhtiöilmiö. Toivottavaa olisi, että niiden sisältö alkaisi enemmän myötäillä nimeä – positiivisia heippaviestejä tarvitaan. Tyyliin: Tarpeeton keittiön pöytä ja 4 tuolia tarjolla huoneistossa C39, Letunpaistoa pihassa keskiviikkoiltana, Lenkkiseuraa kaivataan.

Millaisen heippalapun Sinä näkisit mieluusti porraskäytävässäsi? Kirjoita toiveidesi heippalappu ja lähetä siitä kuva 24.9 mennessä Kotitalolehden toimitukseen. Voit voittaa lahjakortin.

http://www.kotitalolehti.fi/2015/09/lukijakilpailu-kirjoita-kiva-heippalappu-naapurillesi-ja-voita/

 

Heippaillaan!

Yksi vastaus artikkeliin ”Heippaa lapulla!

  1. Heippa!
    Tulin tuossa 4:n viikon matkalta, ja tavaroita kotiin hissillä siirtäessä huomio kiinnittyi purukumiin ja seinillä olevaan töhrykasaan. Otin sen puheeksi naapurin kanssa, ja selvisi, että ”ovat siinä olleet jo ainakin 2 viikkoa”. Nyt herää kysymys siivoussopimuksesta : kuuluuko hissin siivous sopimuksen piiriin? Ehkä ei koska kahden viikon aikana on siivottu 4 kertaa, ja hissi edelleen likainen. Miten on?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *