6 minuutin yhtiökokous ja 100 muuta tarinaa taloyhtiöstä

2015 jää muistoihini vuotena, jolloin kuulin enemmän tarinoita taloyhtiöiden kulisseista kuin koskaan ennen. Vuoden alussa otin tavoitteeksi tutustua 100 isännöintiyritykseen. Tapasin tukuittain innostuneita ja rautaisen ammattitaitoisia isännöitsijöitä ja kuulin lukemattomia tarinoita isännöinnin ja taloyhtiöiden elämästä.

Iso kiitos kaikkiin isännöintiyrityksiin, joissa sain vierailla – minut otettiin lämpimästi vastaan. Jokaisella tapaamallani isännöitsijällä oli kerrottavana ainakin sata kiinnostavaa tarinaa. Tässä muutama maistiainen:

  • 6 minuutin yhtiökokous, jossa päätettiin putkiremontista
  • Taloyhtiö, joka ei saanut lainaa viemäriremonttiin
  • Isännöitsijä, joka säästi 66 000 euroa taloyhtiön rahoja niputtamalla maalausurakan naapuritalon kanssa
  • Yhtiökokous, joka kesti 8 tuntia ja jatkui seuraavana viikonloppuna
  • 462 huoneiston taloyhtiö, jossa kaikki tervehtivät toisiaan
  • Isännöintiyritys, jossa ei ole yhtään mappia
  • Taloyhtiö, joka käräjöi naapuriin sijoitettua pakolaisten vastaanottokeskusta vastaan
  • 27 vuoden jälkeen työstään joka päivä innostuva isännöitsijä

110 tapaamisen lisäksi vuoteeni mahtui seminaareja, koulutuksia, messuja ja kokouksia. VR:n ja muiden kuljetuspalveluliikkeiden palveluita testailin lähes joka viikko. Pääkaupunkiseudun lisäksi kävin mm. Imatralla, Lappeenrannassa, Kouvolassa, Jyväskylässä, Seinäjoella, Tampereella, Lempäälässä, Akaassa, Hämeenlinnassa, Järvenpäässä, Hyvinkäällä, Porvoossa ja Oulussa.

Moni kuulemistani tarinoista on päätynyt Kotitalo-lehteen, joka on palkittu realistisista ja hyssyttelemättömistä sisällöistään. Innostavia esimerkkejä isännöinnistä ja taloyhtiöiden elämästä kerromme myös ensi vuonna.

Ikimuistoista ja tarinarikasta uutta vuotta kaikille!

P.S. Joitakin otoksia vuoden varrelta löytyy FB:sta, Twitteristä ja Instagramista aihetunnisteella #100isännöintiyritystä.

2 vastausta artikkeliin ”6 minuutin yhtiökokous ja 100 muuta tarinaa taloyhtiöstä

  1. Päivitysilmoitus: 6 minuutin yhtiökokous ja 100 muuta tarinaa… - Taloasema

  2. disse:Eu tenho, rapazes: tenho um Nintendo Wii e comprei um DS para a minha namorada hahaha. Porque no fundo, são jogos com a cara de jogos da Nintendo, jogos amor que só os fãs gostam Seguir a sua dica, chapa Mukudai: Vamos de cosplay de Tuxedo Mask hahahha

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *