Isännöitsijän kirje joulupukille

Hei joulupukki,

sinulle varmaankin tulvii toiveita, mutta toivon hartaasti, että huomaat tämän. Olen ollut kiltti ja ahkera ja työlläni on iso merkitys tuhansille ihmisille joka päivä. Jos haaveeni toteutuu, kaikkien heidän asumisensa sujuu paremmin.

Usein minusta tuntuu, että asiakas ei ymmärrä työni luonnetta eikä arvosta sitä. Arki ei suju, kuten pitäisi.

Tärkeintä työssäni on suhde asiakkaan hallituksen kanssa. Heidän kanssaan kaipaan selkeää roolitusta ja työrauhaa. En halua käyttää työpäivääni nippeleistä jaaritteluun – ne osaan hoitaa. Asiakkaan kannattaisi käyttää aikani strategiatason asioihin. Haluan kehittää.

Asukkaat haluaisivat kuulla työstäni, mutta en pysty kertomaan siitä riittävästi. Taloyhtiön hallitus ei anna minulle siihen riittävästi aikaa. Arkeen tarvittaisiin lisää tunteja.

Joka vuosi olen toivonut joulupukilta helppoja työkaluja viestinnän hoitamiseen. Pieni askel, mutta iso apu olisi sähköposti. Toivon, että kaikilla hallituksen jäsenillä olisi käytössä sähköposti ja voisin asioida hallituksen kanssa sähköpostilla.

Asiakas voi arvostaa työtäni näkyvien tekojen kautta. Ja niihin minulla pitäisi olla enemmän paukkuja. Hartain toiveeni onkin saada lisää aikaa, jotta voisin tehdä asiakkaista tyytyväisempiä.

Jouluterveisin

Isännöitsijä

 

Yksi vastaus artikkeliin ”Isännöitsijän kirje joulupukille

  1. Pitää ymmärtää, että asioiden tärkeys kääntäen verrannollinen niiden etäisyyteen. Hallituksen jäsenet usein asuvat ko. talossa ja he katselevat ja käyttävät niitä nippeleitä päivittäin. Siksi ne asiat ovat tärkeitä.

    Joku yli 10 vuoden päähän tähtäävä strategia on melko vähämerkityksinen. Kovin moni hallituksen jäsen ei enää siinä vaiheessa asu enää talossa.

    ps. Isännöitsijät ovat varmaan maailman ainoa ammattiryhmä, joka toivoo sähköpostinkäytön lisääntyvän. Me muut pyrimme vähentämään sitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *