Kyttääminen kuriin keskustelulla

Kyttääjä_5-2012_video 3_talouden hallintaAsunto-osakeyhtiö Kotitalossa asuu monenlaisia asukkaita. Yökyöpeli kuuntelee musiikkia ja juhlii pitkin yötä, vastarannankiiski vastustaa kaikkia päätöksiä ihan vaan periaatteesta, varttuneet aktiivit tuntevat kaikki talon asukkaat ja ovat hallituksessa mukana jo neljättä vuosikymmentä. Sitten on virallinen valvoja, joka hallitsee taloa ikkunalasin takaa ja tietää tarkasti kaikkien salaisuudet. Mutta mitä ja miten virallinen valvoja saa kytätä?

Lue loppuun

Häiritsevä elämä puhututtaa YleX-radiokanavalla

YleX-radiokanava teki keskiviikkona 20.6. haastattelun häirisevästä elämästä. Keskustelimme toimittajien kanssa muun muassa siitä, missä kulkee häiritsevän elämän raja ja saako parvekkeella tupakoida.

Haastattelu on kuunneltavissa Yle Areenassa kuukauden ajan: YleX Etusivu (haastattelu kohdassa 1:14:50)

Juhlahumua!

Kesäkuun ensimmäinen viikonloppu on juhlan aikaa. Koulujen lukuvuosi päättyy ja monissa kodeissa vietetään valmistujaisia. Valmistujaisjuhlia suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon naapurit. On kohteliasta tiedottaa naapureita tulevista juhlista etukäteen esimerkiksi kiinnittämällä lappu rappukäytävän ilmoitustaululle. Muista myös, ettei valmistujaisissakaan saa meluta kohtuuttomasti yömyöhälle.

Lue loppuun