Huomenta hallituksen kokouksesta!

Yhä useammassa taloyhtiössä pidetään hallituksen kokoukset aamulla tai lounaskokouksena. Asiat käsitellään tunnissa, korkeintaan puolessatoista ja illat jäävät vapaiksi perheille ja harrastuksille. Kokemukset ovat olleet pääsääntöisesti hyviä: osallistujat ovat virkeitä, asioiden käsittely tehokasta ja kokoukset saadaan kaikin puolin hoidettua sujuvasti ja joutuisasti. Lue loppuun

Hallitukseen järjesty!

Liisa valittiin vuosi sitten taloyhtiön hallitukseen, vaikka hänellä ei ollut aikaisempaa kokemusta hallitustyöstä. Vuoden aikana Liisa on kuitenkin oppinut paljon isännöitsijältä ja vanhoilta hallituskonkareilta. Tänä vuonna hän on päättänyt jatkaa hallituksessa.

Yhtiökokous valitsee hallituksen jäsenet . Koska Liisan taloyhtiön yhtiökokouksessa on mukana uusia nuoria osakkaita, vanhemmat osakkaat kehottavat heitä menemään mukaan hallitukseen. Liisan kanssa hallitukseen valitaankin kaksi vanhaa ja kaksi uutta hallituksen jäsentä.

Kun hallitus on valittu, isännöitsijä pyytää uusia jäseniä jäämään yhtiökokouksen jälkeen pidettävään hallituksen järjestäytymiskokoukseen.

Lue loppuun