Kirjoittajat

Pekka Harjunkoski

Pekka Harjunkoski

Pekka Harjunkoski, asiantuntija T&K, Isännöintiliitto

Seuraan isännöintialaa Isännöintiliitossa. Tehtävänä tilastoida, tutkia ja kehittää. Vien asiakkaan ääntä isännöintiyrityksiin ja innostan tarttumaan isännöinnin tulevaisuuden mahdollisuuksiin.

Pekka Harjunkosken kirjoituksiin pääset tästä. 

 

 

Tero Heikkilä

Tero Heikkilä

Tero Heikkilä, toimitusjohtaja, Isännöintiliitto
@teroheikkila

Olen ollut Isännöintiliiton toimitusjohtaja koko sen 10-vuotisen historian ajan. Vapaa-ajalla suunnistan ja seuraan urheilua.

Tero Heikkilän kirjoituksiin pääset tästä.

 

 

Marjut Joensuu

Marjut Joensuu

Marjut Joensuu, johtaja, Isännöintiliitto
@marjutjoensuu

Laitetaan taloyhtiön asukaskokemus kuntoon! Olen asunut kahdeksassa taloyhtiössä ja tiedän, miksi hyvä isännöinti kannattaa. Mallikkaasti johdetussa kotitalossa viestintä toimii.

Marjut Joensuun kirjoituksiin pääset tästä.

 

 

Tommi Leppänen

Tommi Leppänen

Tommi Leppänen, lakiasiantuntija, Isännöintiliitto
@tommileppanen

 

 

 

 

 

Jaana Sallmén

Jaana Sallmén

Jaana Sallmén, lakiasiantuntija, VT, Isännöintiliitto

Toimin Isännöintiliiton lakiasiantuntijana. Minulla on yli 15 vuoden kokemus asumisen juridiikasta, ja olen katsellut kiinteistöalaa niin yrityksen lakimiehen, asiamiehen, ison kiinteistönomistajan kuin tuomioistuimenkin näkökulmasta.

Jaana Sallménin kirjoituksiin pääset tästä.

 

 

 

Henrik Tuhkanen

Henrik Tuhkanen

Henrik Tuhkanen, digipalvelupäällikkö, Isännöintiliitto

Seuraan taloyhtiöelämää Isännöintiliitossa digilasit tiukasti päässä. Uskon, että se mikä voi digitalisoitua, digitalisoituu.

 

7 vastausta artikkeliin ”Kirjoittajat

 1. Kirjoittaisitteko taloyhtiön yhteisten tilaisuuksien, naapureihin tutustumisen ja yhteisöllisyyden tärkeydestä? Netistä on hankala löytää hyvin jäsenneltyä juttua, jossa nostettaisiin esille asian tärkeys. Hajanaisia mainintoja tästä on. Toiveenani olisi että tällä voitaisiin aktivoida laiskoja taloyhtiöitä järjestämään yhteistä tekemistä; talkoita, pihajuhlia, lenkkisaunoja, tai mitä tahansa pieniä tai isoja tilaisuuksia jotka olisivat hyvä tilaisuus tutustua naapureihin, antaa tekemistä yksinäisille, ja parantaa viihtyvyyttä taloyhtiöissä kenties jopa ilmaiseksi. Mielestäni taloyhtiö joka ei aktiivisesti kannusta yhteisöllisyyteen tekee väärin. Mutta sitä voi olla hankala huomata; ”Ai onko viime talkoista jo kolme vuotta?!”

 2. Moi,

  Onko kirjoitusta liittyen isännöitsijän suunnitelmalliseen, ennakoivaan, toimintaan liittyen. Taloyhtiössä kun maksamme isännöitsijän suunnitelmallisesta toiminnasta. Enemmän ja enemmän kun opin taloyhtiön asioista, huomaan että meillä ei juurikaan ole suunnitelmallista toimintaa isännöitsijän toimesta. Haluaisin kuulla vinkkejä millaista suunnitelmallisuutta voimme vaatia isännöitsijältä. En tarvi tasan tarkkaa tietoa, kaipaan enemmän perusidoita keskustelun pohjaksi.

 3. Hei !
  As oy:mme valmistui 1/9-16
  Yhtiökokous oli joulukuun -16 alussa .
  Kokous kutsu/varsinainen kokouksen
  aikana olimme ulkomailla.
  Yhtiökokous oli valinnut 3 henk. hallitukseksi,
  mutta kieltänyt antamasta yhteystietojaan,
  ilm. eivät asu yhtiössämme ?
  Myöskin isännöitsijä on kieltäytynyt antamasta
  ko. tietoja.
  Voiko näin menetellä, kun emme tiedä onko yhtiömme
  myös lakisääteiset ym. muut asiat kunnossa ?

  Pikaista tietoa kaipaava

  • Hei! Minuakin tämä kiinnostaisi. Valitettavaa, ettet ole vastausta täältä saanut. Jos ole saanut vastauksen kysymykseesi muuta kautta, viitsisitkö kertoa vaikka ihan lyhyesti millainen se oli?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *